VAN / MURADİYE - Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

“Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku!

O, insanı bir alaktan yarattı.

Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.

Ki O, kalemle yazmayı öğretendir. İnsana bilmediğini O öğretti.” Alak suresinin ilk ayeti düstur edinmek temennisiyle kütüphane haftasında öğrencilerimiz arkadaşlarını birçok yazar ve eserle tanıştırdı. Emeği geçen öğrencilerimize ve edebiyat zümresine teşekkür ederiz.

Şbt

Rehber öğretmenimiz Kemal Bayram tarafından üst öğrenim kurumları ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır

Şbt

Katılımın yüksek olduğu veli toplantımız yapılmıştır

Şbt

Öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleri ile ilgili Rehber öğretmenimiz Kemal Bayram tarafından seminer verildi

Şbt

Mesleki rehberlik ve kariyer planlaması kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Yüzüncü Yıl Üniversitesine gezi düzenledik

Ara

Ara

2023 YILINDA OKULDA YAPACAĞIMIZ DENEME TAKVİMİNİ ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINDA BELİRLEYİP ÖĞRENCİ VE VELİLERLE PAYLAŞILDI.

PANSİYONDA KALN ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA ÇEŞİTLİ SPOR MÜSABAKALARI DÜZENLENDŞ

Haz

Okulumuzda düzenlediğimiz Sınıflar Arası Futbol Turnuvası kazananı 11/A Proje sınıfı olmuştur.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Hayat boyu öğrenme haftası kapsamında Açıköğretim Lise öğrencilerimizle sene sonu kahvaltısı ve gezi etkinliği düzenledik

May

Muradiye Kaymakamlığı tarafından ilçemizde düzenlenen Sayın Hayati İnanç hocamızın konferansına öğrencilerimizle beraber katılım sağladık. Bu güzel etkinlikten dolayı Hayati İnanç hocamıza ve ilçe kaymakamımız Melih Aydoğan'a teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan-ı Şerif ayı boyunca her gün öğrencilerimizle öğle aralarında mukâbele ,akşam teravih namazı ve namazdan sonra söyleşiler gerçekleştiriyoruz.

Nis

OKULUMUZ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİ ÖNCÜLÜĞÜNDE HAYIRDA YARIŞANLAR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA HAZ.MUHAMMED'İN EĞİTİM ANLAYIŞI VE EĞİTİM METODLARI KONULU MAKALE TARAMASI YAPIŞDI