VAN / MURADİYE - Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

AŞAĞIDA İSMİ YERİ, GEÇİCİ TEMİNATI YAZILI KANTİN AÇIK ALAN, SALON,VB. YERLER 2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNUN 35/D VE 51/G MADDELERİNE GÖRE KİRAYA VERİLECEK.İLAN

1. Aşağıda ismi, yeri, geçici teminatı yazılı kantin, açık alan, salon vb. yerler 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/d ve 51/g maddelerine göre kiraya verilecektir.

2. İhale şartnamesi Muradiye Malmüdürlüğüne 100 TL.bedel yatırılarak dekont karşılığından Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır..

3. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4. Daha önce kantin, açık alan, salon vb. yerler ihalelerine katılmış olup, sözleşme düzenlemeden vazgeçenler, işletme süresi bitmeden işletmeyi bırakmış olanlar ile icra takibi ile işletme bedeli tahsil edilen kişiler ihaleye katılamazlar.

5. İstenilen belgelerin aslı veya noter tasdikli olanlar verilecektir. Aslı idarece görülmüş ibaresi olanlar da kabul edilecektir.

6. Yüklenicinin değişmesi durumunda; kantin, açık alan, salon vb. yerlere yapılan sabit tesis masrafları, kullanım süresi ve amortisman dikkate alınarak okul, birlik, varsa ilgili meslek odası temsilcisinin ve gerektiğinde bilirkişi katılımıyla oluşturulan komisyonca takdir edilen meblağ, eski yükleniciye yeni yüklenici tarafından nakit olarak ödenir.

İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1-     Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2-     2- Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınan Adli Sicil Belgesi. Alınan bu belgede "Adli Sicil Kaydı" veya "Adli Sicil Arşiv Kaydı" var ise o kayıtlara ilişkin mahkeme kararı da eklenecektir. Ayrıca kantin, açık alan, salon vb. yerlerin ihalesini alan kişi ve yanında çalıştıracağı elemanlar hakkında Yüz Kızartıcı Suçlardan(Uyuşturucu kullanmak yada satmak, yaralamak, cinsel taciz, hırsızlık v.b.) dolayı herhangi bir soruşturma yada kovuşturma varsa ihale tek taraflı olarak fesih edilecek. Bu konuda Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Daire Bşk.dan, Kaçakçılık ve Org. Suçlar Şube Müd.den bilgi alınacak)(Aslı)

3-     3- İkametgah belgesi (Ash)

4-     4- Geçici teminatın yatırıldığına dair Muradiye Malmüdürlüğünden dekont (Aslı)

5-     5- Şartname bedelinin yatırıldığına dair belge

6-      6- Van Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından alınacak, adına kayıtlı kantin, açık alan, salon vb. işletmesi bulunmadığına ve ihaleden men yasağı olmadığına dair belge (Aslı) İhaleyi kazanan yüklenici sözleşmeye müteakip 1 ay içerisinde bağlı olduğu Milli Eğitim Müdürlüğüne oda kayıt belgesini ibraz edecektir.

7-      7- Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi; Katılımcıların hiçbirisinde bu belge bulunmaması durumunda Mesleki Eğitim Merkezinden alınmış sertifika ile kurs bitirme, kalfalık ve iş yeri açma belgelerinden en az birine sahip olanlar ihaleye katılabileceklerdir.(İstenilen belgeler Milli Eğitim Bakanlığınca verilmiş olması gerekmektedir.) (Aslı) Bu belgeleri VAN ili dışından almış olanlar, belgeyi almış olduğu ilden adına kayıtlı kantin, açık alan, salon vb. işletmesinin olmadığını gösteren belgeyi ibraz edecektir.

8-     8- Başka bir kişi adına ihaleye girecek olanlar için, Noterden alınmış vekâletname ile ihaleye katılabileceklerdir. İhale uhdesinde kaldığı takdirde belge sahibi tarafından işletilecektir.(Aslı)

9-     9- İhaleye şirket, dernek, vakıf v.b. tüzel kişiler, kurumlar ve basit usul vergi mükellefleri katılamazlar.

10-  10-Kantin, açık alan, salon vb. belge sahibinin işletmesi zorunludur. Keyfiyeti ilan olunur. İHALE KOMİSYONU

İŞİN ADI

MUHAMMEN BEDELİ

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE TARİH VE SAATİ

TAŞINMAZLARIN BEDELİ

MURADİYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

850 TL

229,50 TL

05/01/2024 SAAT 10.00

1-     1) Yukarıda istenilen belgelerden asılları istenilenlerin asılları verilecek. Fotokopisi istenilen belgelerin asılları ise ihale komisyonu tarafindan istenmesi halinde ihale komisyonuna sunulmak üzere, ihaleye katılacak kişilerin yanlarında hazır bulundurulması gerekmektedir.

2-      2) İhaleler Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Başkanlığında toplantı salonunda yapılacaktır.

Ara

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ OLDUĞU GİBİDİR. SINAVLARIMIZ 02/01/2023 İLE 11/01/2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYURULUR.

ÜNİVERSİTEYE DOĞRU HEDEF 2023 PROJEMİZ

HEDEF 2023 PROJESİ EYLEM PLANIMIZ

Eyl

Okulumuza atanan öğretmenler okul hakkında detaylı bilgiyi okul müdürümüz Ali Kaya'yı arayarak alabilirler  05548967823

Ağu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN GİYECEĞİ KIYAFETLER BU ŞEKİLDE BELİRLENMİŞTİR.TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYURULUR.

Haz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile faaliyete geçirilen ve EBA entegrasyonu sağlanan ( www.cevrevecocukakademisi.gov.tr ) isteyen tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Haz

Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tanıtım afişimiz...

Şbt

OKULUMUZDA YAPILACAK OLAN SINAV TARİHLERİ EKLİ LİSTEDE BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDEDİR..

Ağu

AÇIKÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TAKVİMİ

Nis

OKULUMUZ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU OLMUŞTUR.2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA 60 ERKEK ÖĞRENCİ SINAVLA ALINACAKTIR.