VAN / MURADİYE - Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle çocuk , ergen ve genç psikolojisini ele almak için konuyla alakalı kitap okunarak ergenlik dönemi ve yetişkinliğe geçiş evresi tartışılmıştır.

Mrt

Okulumuzdan mezun olmuş ve üniversitede özel eğitim öğretmenliği ,okul öncesi öğretmenliği ve sosyal hizmetler bölümlerine yerleşen mezunlarımız 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik kendi deneyim ve sınav süreçlerinden bahsederek motivasyon çalışması yapmışlardır.

Mrt

Okulumuz 11/B sınıfı öğrencileriyle beraber hazırlamış olduğumuz Deprem konulu sempozyum etkinliğimizi öğrencilerimize sunduk. Deprem öncesi ,deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA SAL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLEDİK. BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ FURKAN BEKİROĞLU , İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ İSHAK BABAT , ÜÇÜNCÜ OLAN ÖĞRENCİMİZ İBRAHİM ÇİFTÇİ'Yİ  TEBRİK EDERİZ.

Mrt

VATAN ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMAK İÇİN ŞİİR OKUMA YARIŞMASI DÜZENLEDİK.BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ UMUT TAYANHAN'I TEBRİK EDERİZ ..

Ock

Muradiye Kaymakamlığının himayesinde Muradiye Belediyesi destekleriyle ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçemizde meraklı mucitler bilim sergisine öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Öğrencilerimiz hem eğlendi. hemde yeni şeyler öğrendi. Öğrencilerimiz için yeni ufukların ve icatlar için yol gösterici oldu.

Bu etkinlikte emeği geçen başta Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Melih AYDOĞAN Bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel ZORLU Bey'e ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ayrıca Meraklı Mucitler Şenliği Cumartesi gününe kadar Muradiye Özdostlar Apartmanı giriş katında devem edecektir. Tüm öğrencilerimizn velilerimizin ve halkımız da gidip ziyaret edebilirler.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Hedef 2023 projesi kapsamında yapacağımız Yarıyıl Tatili kamp programı ile ilgili 12.sınıf öğrencilerimize seminer vermiştir.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Dicle Güneş ve 10/B proje sınıfı öğrencileri Meslek Tanıtım Fuarı hazırlamışlardır.

Ara

12. Sınıf öğrencilerimizin Tyt ve Ayt deneme sınavlarının analizini yapmak ve öğrenci koçluk sisteminin değerlendirmesini yapmak için öğretmenlerimizle toplantı düzenledik..

Ara

Ayın sınıfı seçilen 10 B sınıfı öğrencilerimizle Van Müzesini gezdik ve Avmde Buğday Tanesi filmini izledik

Ara

Muradiye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan Psikologlar okulumuz öğrencilerine Ergenlik Dönemi, Teknoloji Bağımlılığı , Akran Zorbalığı ve Psikologluk Mesleği Tanıtım seminerini vermişlerdir.

Ara

Hz Mevlana'yı anma amacıyla ilçemiz Muradiye Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlediğimiz Şeb-i Arus programımız..

Ara

İlçe müftümüz sayın EYYÜP BABAT öğrencilerimize okulumuz mescidinde Cuma vaizi vermiştir. İlçe müftümüze teşekkür ederiz.

Ara

12/B sınıfı öğrencimiz M.Zübeyir KURT İslam alimlerinden Bediüzzaman Said NURSİ Hazretlerinin hayatını, edebi eserlerini , islami kişiliğini okulumuz öğrencilerine sunmuştur.