VAN / MURADİYE - Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

12.sınıf öğrencilerimize motivasyon ve güdülenmeleri amacıyla Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van Müzesi ve Kedi Evi'ne gezi düzenledik.

Kas

Öğrencilerimiz arasında düzenlemiş olduğumuz Fotoğrafı Çek Dünyayı Keşfet yarışmamızın kazananı 11/A proje sınıfından Dara ÖZDEMİR olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER CUMA NAMAZI ÖNCESİ OKULUMUZUN MESCİDİNİ TEMİZLEYİP DÜZENLEDİK..

Ekm

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Özellikle son günlerde yaşanan küresel gelişmeler enerji verimliliğinin önemini bir kez daha ortaya koymuş ve Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke enerjiyi verimli kullanmak ve enerji tasarrufu sağlamak adına çeşitli önlemler açıklanmıştır. Ülkemizde de bu konuda önemli adımlar atılmakta ve atılmaya devam etmektedir. Bu bağlamda hiç şüphesiz kamuoyunun konu hakkında bilinçlendirilmesi, 'atılması gereken adımlar' listesinde ilk sırada yer almaktadır.           Tüm gelişmeler ışığında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan enerji verimliliğine ilişkin kamu spotu ile diğer video ve görsellere; https://ddei5-0-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=https%3a%2f%2fwe.tl%2ft%2d6fKGci7Dnz&umid=572615AE-E579-A305-BD04-CB48C0E55F94&auth=35c995806b295ab1abcdffabf32cb39ffa3683fb-95d8fd66a69039b5d71628b4977d33d81adcfbbc  linkine tıklayarak ulaşabilrsiniz.

Ekm

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ÖĞRENCİLERİMİZE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ÇARKI ETKİNLİĞİNİ UYGULAMIŞTIR

ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK  AFET YÖNETİMİ SEMİNERİMİZ VE DEPREM TATBİKATIMIZ

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMIMIZ

PROJE KISMI İÇİN TERCİH KODUMUZ: 50560

TERCİHİMİZ 60 ÖĞRENCİ İLE SINIRLIDIR.

OKULUMUZU YÜZDE 25 DİLİM ALTINDA TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERİMİZE VAATLERİMİZ:

1-     YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ DENEME SINAVLARI

2-     ÜCRETSİZ PANSİYON KAYDI AYDA 100 TL BURS

3-     ÜCRETSİZ ÖĞLEN YEMEKLERİ

4-     HER SENE TYT- AYT DESTEK SETLERİ ÜCRETSİZ

Haz

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Van Akdamar Adasını gezerek Van ilimize ait tarihi eser ve kültürel mirasımızın farkına varılması ve sahip çıkılmasını aamçlandı. Yaşayan tarihimize sahip çıkıp hem tanımalıyız ve hemde çevremize tanıtmalıyız.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Dicle GÜNEŞ tarafından öğrencilerimizin kendini tanımları ve keşfetmeleri adına rehberlik semineri düzenlendi. Bu düzenlemeyle öğrencilerin kendilerini keşfedip yetenek ve ihtiyaçlarına göre alan tercih ve seçimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından bakıma muhtaç ve sahipsiz sokak hayvanlarına sahiplenme ve her canlının değerli ve kıymetli olduğunu hissettirmek adına yavru köpeklere mama ve gıda verildi. Öğrencilerimze Yunus EMRE'nin '' yaratılanı severiz yaratan ötürü' düşünce ve felsefesine sahip çıkmaları ve benimsemeleri ve çevrelerinde yaşatmaları sağlandı.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından İslam Kültür ve Medeniyetine katkı sağlamış Alimlerini tanımak ve arkadaşlarına tanımak için İslam Kültür ve Medeniyetin de ün kazanmış bilim insanlarını koridoru oluşturuldu.

Haz

Okulumuz öğrencilerine ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarını ve paydaşlarını davet ederek mesleki tanıtım günleri ve seminerleri düzenlendi. Öğrencilerimiz hayata atılırken kendilerine en uygun olan yolları seçmeleri hedeflendi. Bu konu bizim kırmayıp seminerlerimize katılan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımız sunar teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Dicle GÜNEŞ tarafından öğrencilerimze ÇOCUK VE GENÇ PSİKOLOJİ hakkında seminer düzenlendi. düzenlendi. Öğrencilerimizin hedef ve motivasyonunun artırılması amaçlandı. Öğrencilerimizin empati ve kendini gerçekleştirmeleri ve farkındalıklarının hissetmeleri ve göremeleri sağlandı.